giovedì 31 ottobre 2013

Emotsii v Oblatsite - Prolog - I

Alpha resource - English version Risorsa alpha - versione italiana

Ресурсът <Алфа>

   „Мъжът, който наблюдавате е Марио Орсини“! - каза смартфонът.
Изабела се разхожда по алеите в парка. Лекият есенен ветрец гали косите и, листата падат от клоните на дърветата. Тя изучава лицето на мъжа, който ще бъде нейн съпруг. Дълъг нос, остри черти, очертани скули, кафява, леко разрошена коса, опулени очи и блуждаещ поглед.
<Можеше да бъде и по зле > помисли си тя.
Той е програмист, работи в малка фирма, която се занимава с различни проекти за видео игри и виртуална реалност”, продължи гласът от смартфона. “Марио е нает като експерт за усъвършенстване на изкуствения интелект. Неговите характеристики отговарят на “Ресурсът Алфа” в проектите на ДатаКом. Трябва да побързате и да се запознаете с него още тази вечер. Ще бъде заедно с шефа си, Роберто в едно заведение. Започнте веднага да изучавате поведението му и да репетирате думите си”!
Снимката на Марио се скрива и на екрана излиза списък с информация за живота и навиците му. Изабела сяда удобно на една пейка и започва да изучава хобито му, приятелите му, дори интимните подробности от личния му живот. Тя попива цялата нужна информация, прави списък с най - важното, което трябва да знае и задава най - необходимите въпроси, на които смартфона отговаря, точно и ясно.
Изабела си тръгва от парка и се запътва към най близкия шопинг център. Купува си дрехи по вкуса на Марио, прекарва няколко часа в козметичния център и фризьорския салон. Готова е, лек вечерен грим и леко къдрави, кафяви коси до раменте...”Добре,че не си пада по блондинки”, помисли си тя и се заема с последните подробности.
- Здравей, жена на мечтите на Марио Орсини! - си каза доволна Изабела, гледайки се в огромното огледало на спалнята си. „Новият ви външен вид, отговаря 97 % на вкуса на Марио” потвърждава смартфона. <Ще му харесам много повече от някакви си 97%> помисли си тя с хитра усмивка.


Next -->

Full version available in Galactic Energies on Amazon.com.



Nessun commento:

Posta un commento